CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Ahad, 17 Mei 2009

you're joking right?

let's get married at 28?
gosh,never thought that someone would dare to ask me to get married.
happy but confuse at the same time...happy coz you want to marry me and confuse sape yang patut lamar sape? and what is your intention actually? to be frank i still can accept it, if it is a bad joke but if it is a prank.........i surrender... ok u got me....

kalau sebelum-sebelum ni saya dok rindu kat awak macam orang gila,but then bila awak tanya soalan neh,out of sudden saya terfikir balik pasal yang lepas-lepas...baru saya sedar yang saya rindu kat awak bukan as my lover forever ke ape...tapi rindu sebagai seorang kawan yang betul-betul concern pasal awak...pasal kahwin tuh,kita tengok lagi 8 tahun ea...tapi awak kena jawab dulu soalan yang saya kasi malam tuh baru la kita kahwin...ok dear?

3 comments:

mEEnmeSSi berkata...

pehhhhhhhhhhhh..abeh korek lg nih..mlm kng arr..weh bopi10x..nak kawen jmpot aku erk..

lapaqq nih..
gle arr..donia ini sudh songsang..xpela..ct khadijah lamar nabi kn..

jgn riso..yg penting tgk pom tuh baek..sebat je..hahaha

tp kn btol ke pas die tny sokln tuh ko dpt rsekn pom yg ko rhnedu2 tuh sbnrnye as kawan je..ni bhye ni..kne try kt pakwe aku la..hua3

ezy eizyanie berkata...

???
:)

AiN berkata...

papehal pn..da kawin nnt jgn lupe kasi aku kad ye..=)