CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 9 Mei 2009

selamat hari umi

assalamualaikum umi,

Selamat ari umi semalaysia dan sedunia...abe sayang umi sgt6...terima kasih sebab lahirkn abe kat dunia neh..kalau bukan sbb umi kasi abe menumpang kat dalam perut tuh utk 9bln 10 ari,maybe abe takkn dapat peluang untuk tengok dunia neh...terima kasih sangat...abe bangga sebab dilahirkan umi,bangga sangat2 sebab dapat menumpang dalam perut seorang ibu yg loveable,caring,sweet,kind dan sebagainyer...

Kagum dengan umi n ibu-ibu tunggal yg lain sebab tanpa bantuan suami yg da kembali ke rahmatullah,umi still gigih n tabah membesarkan anak-anak yang nakal..mane tak nyer,4 laki 1 perempuan...yg perempuan pn da tak macam perempuan da..ha3...

Terima kasih jugak kat umi sebab bagi didikan dunia dan akhirat yang cukup..cukup utk abe guna sebagai panduan hidup kat dunia fana neh...abe nak minta maaf ngn umi sebab banyak buat salah dengan umi...banyak sangat compared dengan kebaikan...abe doakan umi panjang umur,n kalau diizinkan Allah,abe harap abe dapat peluang untuk balas semua jasa umi sebelum Allah ambil balik umi dari kami adik beradik..abe tak sempat nak balas jasa abah,jadi abe berazam nak balas jasa umi...insyaallah..

3 comments:

ezy eizyanie~lub myself damn much berkata...

insyaALLAH bopy~

Tanpa Nama berkata...

hye aiman...ak bwu jew menjengok ke alam blog nih...1st tym taw...hikhik... wah!!!ank yg baik sih...bgos3...bgga ngan kamu.....bkn ko jew yg bgga ngan umi.....umi pown bgga dpt ank cam ko.....=) keep trying n do ur best..take care
:-:-:paghalyna:-:-:

it's all about life... berkata...

mekaseh ezy,mekaseh kak paghahlyna..hi3

kter sumer same2 usaha jd anak soleh n solehah yer...bkn anak kepada soleh dan solehah...ha3