CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Khamis, 28 Mei 2009

muda mudi suka ria

Seronoknya jadi orang muda. Bersuka ria dengan duit mak ayah. Tapi ke arah yang berguna la..hahaha..cuti ni kitorang advance sikit dari cuti yang before neh… selalunya main futsal jer, tapi kali ni ader aktiviti tambahan…kitorang ke lata tembakah…asalnya memang ader planning nak mandi manda,Cuma kitorang tak tau port yang bez…lucky us, few days before lepas main futsal, kitorang jumper Ada..die yang beria ajak kitorang pegi sama ke lata tembakah neh..selaku ketua darjah yang tak bertauliah, ak pon suruh la dak2 ni cari sape2 yang patot yang rasa nak join… dapat la dalam 2 kereta…

Kumin,cherah,dinpang,dodol,DJ,jard,bopi(aku la tuh)and pokmi campur dengan 3 orang kawan bal…ni la mereka2 yang join trip to air terjun….agak bersenang lenang sebenarnyer ktorang since barang2 utk ber barbeque sumernyer Bal yang setelkan…ayam,jarring,mi,arang n macam2 lagi la barang2 yang patot,sumernyer Bal yang prepare…kirenyer kitorang sampai juz bayar jer kat Bal.

Perjalanan pergi patotnyer start pukul 9am tapi since ketua darjah pon lewat,maka pukul 11am baru ktorg gerak pergi sane…sampai kat Jerteh,gerak gi umah Bal lak,amek barang2…semayang zohor n rehat2 jap…ada da bising sebab patutnyer ktorang sampai kat air terjun tuh lagi awal dari dorg…biar la die..hahahaha

Memang puas ati mandi kat situ…environment die…perghhhhhhh!!! Memang chantek gler….macam tak cayer Malaysia ader tempat air terjun yang cun cmtuh…ader la few pix yang sempat di snap…tapi gambar agak blur sebab percikan air terjun..kalau la kawan2 yang lain dok Kelantan jugak,kan bez…tapi nak wat cane,ader yang kat perak,ader yg dok kedah…sumer da pecah2 da..tapi takpe,ktorang tlg enjoy utk korg…hahahah






















8 comments:

ezy eizyanie berkata...

wah2~jalan ea~

Tanpa Nama berkata...

eyt......leh g mndi mnda lak dye....jari tuh dh ok kew cik bg oiii!!!xpedih kew klu kne aer aiman??!!ase...cam pdey jew....
:-:-:paghalyna:-:-:

it's all about life... berkata...

boley jer mandi kak paghah oii...tahan je laa saket tuh..ha3
bez wooo...korg xnk join ker?? ha3..

ratu sulaman. berkata...

oh kamu rupanya. kawan syamim ngan meme yep?aha.

Tanpa Nama berkata...

bole2....ko jmpt ak...hahahha
:-:-:paghalyna:-:-:

AiN berkata...

wey..kubang kerian katne eh??

nur khairunnisa mohd azuhar berkata...

gile best kot korang gi mandi2
n pic2 tuh mmg xley blah a
haha
sronok !

saye.eyda berkata...

eh! eh! semua senior saye dahulu kale..=))