CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 4 Julai 2008

TIRED

Just got back from Perak,went to send McNa back to UiTM lor...arrived at Sri Iskandar on Thirstday and today, Fryday already got home. Kejap jer dok sane...lame2 pon watpe...perabeh beras jer..agpon, McNa pon ada kerja tak setel lg and umi ada kelas Sabtuday petang. I drive all the way back to Kelantan. Its an auto car but still letih gilo plus my knee is killing me!!!...cant tell Umi bout it, coz if not, she would take over laa...cannot2!!...bukan ape, aku nak tau jalan2 kat Perak ni....next time ader pape senang....

Dah masuk highway Ipoh, the brilliant me suggest to Umi to stop by at the workshop, what was it name....ahha, Kok Ken Sdn. Bhd...hua3....its not the MyVi that need to be overhaul but just stop by to visit our sang Kancil. Poor Kancil, sebab me yang drive, the Kancil that got to be warded...sorry....tapi the handwork was really good laa....never thought that a Malaysian mechanic can be this good coz the Kancil was like brand new. Ini yang aku tak sabar nak bawak ni....tapi rasanya wont have a chance even to bring it back to Kelantan. Mesti Umi tak kasi nyer.... I gerenti lah...but nevermind laa, syukur da siap repair. Now, just have to wait a greenlight from Puspakom to bring it back home. 1 cobaan dah setel. Tinggal 2 cobaan je lagi tak tahu keputusan. Patient2...u deserve it OK....nakal sangat...hu3...

We stop for a laksa and pao at 'R n R' Sg.Perak....duhhh,out of sudden feels like wanna smoke tang-tang tu jgk....mati aku neh....did bring any to Perak,left it in my room. Aduhai bopy... tahan je la...2 hour later, we stop lagi kat Puncak Titiwangsa for Zuhur n Asar prayer, but thats for Umi laa...me, rush to solat (tak khusyuk la sembahyang, teringat kat rokok) and when I'm done, went to the kedai......need to feed my lung with the Satan n Jin food....not just my perut that need to be isi OK....buy 1 stick cigarette, a lighter and a candy to cover the smells...perghhhh, the satisfying Dunhill asap got into my lung, really2 puas laa....

Then start back the journey home... this time semangat la sikit coz dapat asap...driving back home was like racong with friend in street....the cars, all really2 fast...but still, me cannot afford to lose laa....Umi dok bising2 aku bawak laju, but still, dia gak yang naik syeikh bila ada keter yang potong....oh ibuku, anak mu ini patuh dengan kehendak mu nak suruh potong diorang balik, tapi pape jadi don't blame me..I try to be a pemandu berhemat this time but still cannot laa....with the cars vroom vraam vroom vraam potong me..... Around 2000 arrived home, and YES, this is a puas hati car driving ever....harap-harap pasni got the chance lagi...hu3 Umi didn't have the chance to hold the key pon after we checkout from the house at Perak. Sampai-sampai jer, mandi, solat Maghrib then terus naik atas wat blog neh....hu3

1 comments:

mira berkata...

haha.
tao pun kau rokok tu makanan jin dan setan.
yang nak join watper.ahaha.
mufti kuar fatwa haram lagi.