CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 5 Julai 2008

Mira yang suruh

Tagged by atiqah binti mohammad khuzaini, ainil nazmin, amirah saryati

Try to answer sejujurnye..hehe..



7 FACTS about me



1) aiman means yang paling kanan/berpengaruh.

2) member2 mrsm since form 1 recognize me as flop@bopi@bopy@aiman

3) aku addicted dengan basketball and music from local band.

4) anak pertama@sulong dari 5 beradik, 4 boys and 1 girl(the 1 that born in the same year with year me)

5) kuat makan tapi body maintain slim :P

6) nothing that can be proud of myself except. Biasa-biasa sahaja.....

7) try to be setabah mungkin dalam life



7 things that FRIGHTEN me (INI DI COPY TERUS DARI BLOG MIRAH)



1) Allah - takut akan dosa2ku yang nyata atau tersembunyi, yang sengaja atau tidak. ='(

2) azab kubur+kiamat+neraka. [ampuni aku~~]

3) Takut AlLlah turunkan bala kepada kita semua secara tiba2, kerana lihatlah peradaban masyarakat remaja kita hari ini. MasyaAllah. ='(

4) kecewakan ibu ayah and buat dorang sedih. [insyaAllah tak kan.]

5) perogol+peragut+pembunuh. [nowadays nyawa manusia lebih murah daripada nyawa seekor semut!]

6) tragic accident while driving [kadang2 salah orang lain pun boleh cause us to involve with accident, walaupun kita telah berhati2 dan berhemah.]

7) kehilangan ahli keluarga yang terdekat dan tersayang. [kerana aku sedar semuanya hanya pinjaman dari-NYA].



7 SONGS for the mean time

1) burn berlin down - bittersweet

2) malam - plague of happiness

3) bosan - roti

4) with you - chris brown

5) just be yourself - creed

6) humanity - scorpion

7) wicked queen - dragon red



7 PHRASES always said



1) mehhhhhh!!!!!

2) alaaa....

3) hmm...

4) .....tak marah......

5) OK

6) insyaallah

7) jom


7 VALUABLE things for me

1) samuel n kevin cap....1st gift ever had given by a good friend.

2) kawan-kawan yang BEST!!!!

3) family and closest relatives.

4) my basketball shoes with a memory for each of it (baru ada 3 pasang)

5) blog saya ni laa...hi3

6) handphone

7) nikmat iman dan islam. (aku bukan budak ALIM)



7 FIRST TIMES in my life

1) Masuk asrama - MRSM Lenggong. Member2 masa tuh semuanya pergi asrama,terikot-ikot la neh.

2) Accident - kereta upside down, dalam tuh ada lagi 4 orang mangsa. Syukur tak pape. On the way balik Kelantan. Baru lepas keluar dari MRSM Lenggong.

3) Menangis - ini kira time dah dewasa la ni. Ermm,masa abah meninggal.

4) Dapat kasut basket - masa form 3. Itu pun beli dengan Syifaq.

5) Ada awek - form 4 tapi kembali single untuk kali ke-3 dengan orang yang sama. Sayang gila kat dia....

6) Gagal@kantoi - SPM 6A 3B 1C pastuh sekarang gagal utk kali ke-2, tak dapat offer U. Sabor je la yop...

7) Kerja - jadi waiter kat banquet di Hotel Renaissance.


7 persons to be TAGGED [buat if korang baca this thing.]

1) Alia

2) Mirah

3) Beby pao

4) Ilya JN

5) Qis

6) Nisa (tak tagged tapi aku ingat ko nyer blog address) :P

7) tengah mencari.....

4 comments:

mira berkata...

tak aci2..
w'pun ak yang tag ko,
jwpn ko x ori!!!

icha berkata...

mengapa tidak ditag kan kepada ak.?haishh!!! =)

ekin berkata...

cn i be that one???
cannot eh??

it's all about life... berkata...

boley jer cik ekin oiii...ha3