CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Isnin, 4 Julai 2011

wanita



Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! menci2!!! kite menci awkkkk... *hentak2 kaki kt lantai sambil nanes...

kitew cukup x suke aaa alo ade gugurl yg bajet2 neh...kitew tau r kitew ni muke tak baper nak ensem an...tapi takya aaa gugurl A bajet tu nk main2kan kiteww...menci r kitew owang cani...ase nk tendang2 je usus die biar putus urat kentut tu..

ingat kitew pujuk-pujuk gugurl A tu sbb kitew suke kt die kew?? sowiieee sket ehh...kitew tak hingin pun kt die tau.. kitew da ade owang laen r...kitew da tunggu owang ni lame da tau...nak masuk 5tahun da aaa... walaupun pasni die rejek kitew,atleast kite dah penah setia kat die...sanggup wooo kitew tunggu die lame2...buweekkk!!! padan muke gugurl A kena rejek nan kitew...

padan muke die,pasan sangat kitew suke die..da kena rejek nan kitew,reti lak nk cover2 ckp tak mende la bagai..malu r tu,sebab sebelum-sebelum ni boboy lain cair je nan die...

mentang-mentang r die tu lawa segak, ingat pe kitew ni same cam boboy lain ke.. HUH!!! plizz laa..ni boboy langsi punya,tarak senang jatuh hati.. wa kental punya olang sama macam itu Ah Cai sama itu Mael Lambung laa.. haa,,kan da kuar kate2 hampir kasar dari kitew..

kitew tak suke aaa nk marah-marah ni..kitew pun manusia,ada maruah hati perasaan gak...gugurl A sonok r sebab boboy tu da jatuh hati kt gugurl..die punya la sonok kemaen dpt awek cun cm gugurl A .. tapi tggu tgk 3 4 bulan,putus merana..boboy tu gak yg JK(Jiwa Kacau)...gugurl A senang je,update status broken heart kat fesbuk,10saat pastu bderet-deret yg datang nak mujuk dok condemn ex-boboy gugurl tuh...padahal gugurl yg bikin hangin, naik lemak..

lagi sowang gugurl yg buat kiteww hangen sangat petang ni neh, dak 1 tadika nan kiteww...duk main teddy bear same2 kongsi minum susu botol same2...suke la ye gugurl B sebab kat tadika tu, boleh kate ramai gk laa yg kate gugurl cun tapi kitew tgk gugurl x cun pown..harap puteh je..wekk!! gugurl suke2 ati update status ckp kelemahan lelaki itu wanita ea...heeyyyyy youuuu...!! watch your mouth okayy...jgn sampai mak jemah cili-cili mulut tu..

kalo takde lelaki@boboy ni, ase2 gugurl tu wujud tak kt muka bumi ni? kalo tak sebab tok Adam tu sunyi sepi duk dalam Syurga dulu,takde nye Allah nak buat nek Hawa tu tau...kan simbolik tu kejadian yang Allah buat...tok Adam tu dicipta dari tanah yang dikatakan Iblis kotor dan jijik serta takde mukjizat atau pape kesaktian dan dari tubuh tok Adam yg dikatakan kotor jijik tu laa Allah amek rusuk kiri tok Adam sebab nak dijadikan tulang belakang nek Hawa..

boboy tau gugurl mesti tak au kan citer pasal Adam dan Hawa ni..yg gugurl tau tengok movie yang kafir kurafat laknat tu duk tayang kat tv.. tapi tape aaa..boboy xsalah kan gugurl..boboy salahkan ustazah yg ngajar gugurl tu sbb tak didik gugurl elok2 mase kelas fardu ain dulu..

cukup2 la tu gugurl dah permainkan kawan boboy tu.. ni nak blagek pulak..hidup ni ibarat roda... mase ni gugurl kat atas..tapi akan sampai satu masa nanti gugurl akan duduk kat bawah dan mane tawu ann,kot2 roda hidup gugurl memang takkan berputar da and gugurl kekal kat bawah selama-lama nya...

sory laa bukan nak mintak jadi cmtu tapi andai kata la jadi macam tu..so before its to late,boboy ase elok la gugurl beringat-ingat...ann ann??perangai gugurl tu boboy da arif sangat ibarat sekilas ikan di air, boboy da dapat agak ikan tu boboy ke gugurl jantina die..muahahah...hebat tak?? jengjengjeng...boboiboy!!!

hurmm...da lega sikit emosi boboy pas menaip macam ni... amarah da pergi jauh tinggalkan boboy... k r...boboy nak sambung main angry birds ni...tomey2 je burung ni...gewam nk picit2 pipi dowang tauu...bler aaa pipi boboy nk chubby2 cm dowang ni..huk3

k laa,assalamualaikum...

1 comments:

Suegar pop berkata...

ew kenapa you tulis macam gini? hahaha kalau u marah u memang tulis macam budak2 remaja zaman sekarang ea? lol.

and FYI, I panggil gugurl tu as perempuan punya alat sulit and boboi tu lelaki punya alat sulit. so bila baca, jadi geli gila haha