CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 21 Oktober 2009

meracau

sekarang da start study week but still i'm not prepared to face the paper...damn!!!

dalam kepala pikir nak balik rumah, lepak-lepak, tidur n ronda-ronda kemana-mana tempat yang bez...

ada terpikir gak nak cari kerja, gain some money to support life, agak sengkek bila hujung-hujung sem ni...

kawan-kawan MRSM Lenggong sekalian, sila ambil perhatian, saudara Hazim Idris a.k.a Kojek tengah plan nk wat reunion utk dak2 form 5 batch kita...so, korang semua sila la support beliau ya..dijangkakan kita akan wat style holiday trip, maybe 3hari 2malam or 4hari 3malam...depend kat kita semua...pasal venue, activity, food n drinks, tempat nak stay etc....korang boleh tanya Kojek sendiri...add beliau kat FACEBOOK and korang ley tanya detail lagi kat dia....please support ya, untuk mengeratkan lagi hubungan silaturahim antara kita semua...

bosan btol la dok bilik sorang-sorang...roomate tah kemana hilang tak tau...kalo dia ada pon,masing-masing cam bizi jek..kadang-kadang ada gak la wat sesi pillow talk ngan dia...tapi ada la dalam 2 minggu sekali...lately semua bajet nak ngadap buku@laptop utk study note dari lecturer...tapi bila tengok balik, rupanya semua nga bizi main facebook,game o layan movie..memang terbaik dari ladang wa cakap lu...hu3

sekian saja edisi meracau...salam~

1 comments:

chentakukekalselamanya berkata...

btol ke nk wt reunion.wa on jek.