CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 28 Mei 2008

Surat B utk BB

To my x-baby.....

First of all,b nak say sorry for hurting your feeling over and over and over again...b tak maksud nak buat macam tu...tapi bb..........kadang-kadang b sendiri pun tak tahu apa yang b buat sampai bb cakap b berlagak, poyo and etc. B confuse...and because of that,i can't stop blaming myself for what had happened between us now...

Bila bb nk b berubah,b try berubah and i did change in few things...can't you see? I'm not the old Aiman anymore...i'd turned myself to Bopi....trying and dying to be like what you want me to be... Tapi itulah,b ni manusia normal...tak semua benda b boleh ubah untuk nak puaskan bb semata-mata...kalau pasal b suka marah-marah,b try control,tapi bb still tak faham-faham juga....bila kita gaduh,ada tak b tengking-tengking bb? Ada b cakap-cakap kasar dengan bb? Ok,I admit that ada sekali tu kita gaduh and b tanya bb lesbo ke tak...memang bodoh b cakap camtu..sumpah bodoh..b patutnya percayakan bb, tapi maybe sebab time tu b rasa marah sangat kat bb sampaikan b tanya b camtuh.


Bila kita gaduh,mostly b mengalah..yup!! memang patut b mengalah...tapi apa yang b tak suka bila bb suka marah-marah b or saje suka-suka nak naikkan darah b....Contohnya,bila b cakap yang b tak marah,tapi still bb ckp yang b sebenarnya marah...bb still tak faham dengan b lagi ke?? I'm just a typical guy with a simple but phatetic lifestyle....and macam bb cakap la, b ni orangnya lurus bendul...so,apa yang b cakap,itu semua apa yang b rasa...takde nyer b nak selindung kalau b marah dengan bb.

Bila b cakap yang b tak marah,b tak marah la...maybe marah,tapi sekejap je,lepas tu OK la balik....sama la macam bb...ingat tak masa keluar main bowling kat midvalley,b headlock kepala bb....time tu,b ingat nak bergurau macam apa yang b selalu buat kat member-member,tapi b lupa.......bb bukan lelaki. Masa tu b ingat kan yang bb nak blah je,xmo lepak dah....tapi,bb sendiri cakap kat b lepas tu...bb cakap yang kalau bb tengah marah,just biar je bb macam tu coz nanti bb akan OK balik...b pun macam tu gak....

Dalam sehari dua lepas tu,b ada contact bb....malam tu sebenarnya malam last b nak dengar suara bb coz b actually nekad nak disconnect dengan bb ngan cara baik...tapi plan tak jadi. Malam tu b tak tahu la bb marah or nasihat,tapi b tak kisah...b anggap apa yang bb cakap malam tu semau nasihat,tapi kalau bb marah pun,apa b kisah...you were just trying to help...memang betul,bb dah banyak tolong b....luar dan dalam..pengalaman b dengan bb memang b takkan lupakan sampai bila-bila...tho bb dah benci dekat b...

Bb......

B nak minta maaf kalau apa yang b dah buat ni menyakitkan hati bb...tapi ini je satu-satunya cara yang b rasa yang terbaik untuk buat bb lupakan b......and it works....I've deleted you from my friendlist in myspace,friendster,yahoo messenger,facebook and even in my phone but still,I check your myspace to see the progress...you've deleted our photo during the penang trip with nando....and even my name is no longer exist in your page...sangat-sangat sedih tapi itu keputusan b and b rasa,itu yang terbaik untuk kita berdua.


B tak sanggup dah nak buat bb sakit hati and b tak sanggup dah nak dengar bb marah-marah b for things that I didn't do....kalau ikutkan,boleh jer b marah balik,tapi b tak sanggup...b seorang yang cepat marah tapi b boleh control coz bb yang suruh and I did as you said so. B bersabar dengan apa yang bb cakap,buat tapi sabar b ada limit juga....sekali b da menyampah,selamanya b takkan pandang dah muka orang tuh....and tahniah,bb sebenarnya daa buat b menyampah...b menyampah dengan sikap bb yang macam tu...

Kenapa b boleh berusaha untuk berubah sedangkan bb tak pernah pun nak berubah....I'm not asking you to change your image but your attitude towards me...it's like I've lost my respect from you. C'mon la,b seorang lelaki and you do know bout our ego right..cukup la dengan peluang-peluang yang b bagi,tapi b dah serik. Maybe bb rasa yang bb deserve another chance like you give me before,tapi situasi kita berbeza...and I am really thankful to you for giving me that chance...a chance to know you better than at school..thank you so much

Sekarang,b tengah tabahkan hati dengan future b...i've lost abah,i've lost you and i am definitely not going to lost my life...b lonely sangat-sangat...can't share my probs with umi...she doesn't know me...can't blame her for this coz I've been in boarding school for 5 years and I only spend a maximum of 2 month for my family. Masa kiat couple dulu pun,seboleh-bolehnya b tak nak bb tau b ada prob...memang loving is about sharing,but that won't work for me. B tak nak bb tiba-tiba rasa susah hati pasal problem b and b tau,memang bb tak pernah rasa macam tu. Kan? It's just a wild guest. Hmm.....harap-harap bb dapat boyfriend baru yang lagi sporting,lagi baik,lagi caring dari b. Apa-apa pun yang jadi antara kita,b tetap sayang bb..

Hari tu b ada SMS dengan Nisa...ala,malam yang kita gaduh tu...b tau bb bengang dengan b kan coz Kaldey invite b dalam konferens yg bb buat...terus bb out masa tu..takpe la,b yang salah. Hmm...masa b SMS dengan Nisa,b cakap kat dia yang b menyesal coz selama ni b kapel dengan bb....tapi bila b fikir-fikirkan balik,kenapa mesti b menyesal. Selama kita kapel,b da buat macam-macam untuk happykan bb and b rasa b berjaya gak cheerkan bb. B suka dengar bb gelak. Ingat tak masa b hiccups dulu? Masa tu lak b call bb....bb gelak dengar b tersedu...heheheh...seronoknya masa tu..sangat susah nak dengar bb gelak. Memang bb ada gelak gak waktu-waktu lain,tapi b paling suka bb gelak masa tu...b harap ada gak la sikit-sikit happy moment selama kita kapel dulu ya...kalau takde tuh,b sorry sangat tapi b dah try yang terbaik untuk jaga bb. Setakat ini je yang b mampu. B harap bb dapat cari orang lain yang lagi bagus dari b dari semua benda. B tau bb boleh dapatkan someone yang betul-betul caring coz kamu dalam tak sedar attract ramai orang untuk kenal dengan kamu.

I'll miss pinching your cute face. There's plenty to say but I can't hardly think about it now. Take care. I'll miss you for the rest of my life. Love you so much Mimi...



From,

BOPi

3 comments:

[i.l.y.a] berkata...

pergh. terharu la pulak aku baca. :(

nisa dnotiestkid berkata...

bopi...sgt terharu laa...nanges ak..huk3. ='(

Tanpa Nama berkata...

ic2..lyfe can be clueless, u can wish 4 everything but u can't have everyhting..smgt2 bopi!!